Rólunk

Friss hírek

Futureal
www.futureal.hu

A Futureal Csoport ingatlanbefetetéssel és ingatlanfejlesztéssel, befektetési alapkezeléssel valamint kockázati tőkebefektetéssel foglalkozik. A csoport által fejlesztés alatt álló ingatlanprojektek összértéke jelenleg 400 milliárd HUF, melyek által a Futureal Csoport Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanpiaci szereplőjévé vált és mára Európa 20. legnagyobb ingatlanfejlesztője*.  A fejlesztések között a többfunkciós városfejlesztés, iroda és kereskedelmi fejlesztések éppúgy megtalálhatóak, mint a lakóingatlan fejlesztések.

A Futureal célja, hogy évi 15-20.000 m2 új, „A” kategóriás irodaterület fejlesztésével Magyarország egyik vezető irodafejlesztőjévé váljon.

Hiszünk abban, hogy a Futureal Csoport innovativitása, felelős szemlélete, szakmai tapasztalata, és tőkeereje, helyi ismerete, nemzetközi kapcsolatrendszere és hosszú távú gondolkodásmódja lehetővé teszi, hogy önkormányzatok partnere legyen komplex, akár 5-10 éves városfejlesztési projektekben. Bízunk abban, hogy városaink fenntartható fejlesztésében aktív szerepet tudunk vállalni projektjeink segítségével.

* PropertyEU 2008-as felmérése.

Minden jog fenntartva! 2009.
Created by diNero IS in MMIX.
English version